info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Webdesign bureau

Webdesign bureau – Creatief, strategisch & ROI-gedreven Webdesign. 

Wij kunnen jouw visie en ideeën voor webdesign tot leven brengen door middel van een innovatief ontwerp op maat voor jouw bedrijf. Wij werken aan honderden websites per jaar en brengen unieke inzichten op het gebied van conversie, ROI en gebruikerservaring (UX). 

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » Webdesign » Webdesign bureau
webdesign bureau

Laten we samen een geweldige website bouwen

Het webdesign team van CliQi heeft veel websites en webshops gebouwd en ontworpen met het oog op performance, zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversie. CliQi is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven bij het bouwen van e-commerce en leadgeneratie gerichte websites en webshops. Vergroot jouw merk bereik en maximaliseer je performance (ROI) met CliQi. CliQi beschikt over een deskundig webdesign team gevestigd in Leeuwarden. 

Webdesign bureau CliQi – Welk webdesign heb jij nodig?

Of je nu een website nodig hebt voor een e-commerce bedrijf, lokale leadgeneratie, een aangepaste applicatie of informatie- en amusement doeleinden, wij kunnen je helpen aan alle projecten. Het ontwerp en de ontwikkeling van je website bepalen de performance, vindbaarheid en gebruikservaring. 

webdesign bureau

Onderscheid je van de concurrentie met een conversiegericht webdesign en de snelste laadtijden

Vandaag de dag kunnen bedrijven niet meer met een simpele template en/of webdesign boven de concurrentie uitsteken. Naarmate het internet is geëvolueerd zijn klanten steeds veeleisender en slimmer geworden en kiezen op basis van digitale aanwezigheid en performance van een onderneming. CliQi helpt je op weg en bouwt een webdesign op basis van al je wensen en zorgt voor een website met een optimale vindbaarheid en korte laadtijden. Nadat het nieuwe webdesign live staat zorgt CliQi als bonus voor een optimale vindbaarheid in Google!


Webdesign laten ontwerpen?

Een webdesign laten ontwerpen met het oog op performance, zoekmachine optimalisatie en conversie.

Welk CMS is het meest geschikt voor jouw webdesign?

CliQi beoordeelt en evalueert dagelijks de kracht van elk Content Management Systeem voor elke branche in Nederland. Ons webdesign team kent elke CMS van top tot teen en kan je begeleiden met het selecteren van het juiste CMS systeem voor jouw bedrijf. Elk CMS heeft namelijk haar eigen voor- en nadelen en dit kan van essentieel belang zijn voor jouw webdesign. 

webdesign bureau wordpress

Webdesign bedrijf CliQi

Fase 1 Webdesign analyse

Zodra CliQi alle informatie over jouw bedrijf en het gehele project heeft verzameld, zullen wij een analyse maken van jouw huidige online aanwezigheid op het web. Daarna bieden wij jou een strategie, tijdlijn en prognose voor het webdesign. 

Fase 2 Jouw persoonlijk aanspreekpunt selecteren

Wanneer je een CliQi klant wordt, krijg je een accountmanager en aanspreekpunt toegewezen gedurende het webdesign project. De accountmanager zal intensief met jou samenwerken tot er een eindproduct staat. Zodra het aanspreekpunt is vastgesteld gaan wij verder met ontwerpen van jouw webdesign. 


NIEUW WEBDESDIGN ONTWIKKELEN?

Creatief, strategisch & ROI-gedreven Webdesign laten ontwikkelen door de developers van CliQi.

Samen ontwikkelen wij een Next Level webdesign voor jouw bedrijf. 

Fase 3 Designfase

Met de strategie voorhanden en met een persoonlijk aanspreekpunt beginnen wij met het ontwerpproces van het webdesign. Tijdens elke stap deelt CliQi wireframes en mock-ups om te garanderen dat jouw visie ook onze visie is. Zodra je helemaal tevreden bent met het voorgestelde ontwerp, gaan we samen met jou verder naar de ontwikkelingsfase.

Fase 4 Ontwikkelingsfase

In de ontwikkelingsfase van CliQi brengen wij jouw visie van het webdesign tot leven. Onze developers werken binnen de afgesproken tijdlijn om een webdesign en/of gehele website op te leveren. We beloven dat het webdesign: aantrekkelijk, responsive en conversiegericht is, en hoge performances oplevert. Wanneer het definitieve design naar 100% tevredenheid is afgerond gaan we verder naar de implementatiefase van CliQi. 

Fase 5 Lancering en Q&A sessie met CliQi

Nu we het definitieve design hebben geïmplementeerd en alle functionaliteiten hebben getest, lanceren we jouw website naar jouw domeinnaam. Nadat alles volledig is overgezet gaan we samen een Q&A sessie organiseren om alle functionaliteiten van de website of webshop uit te leggen. Eventueel kunnen wij na de lancering e-mail-, social campagnes of SEO campagnes lanceren om hoge verkeersvolumes te garanderen!

Fase 6 Onderhoud van je website

Je website heeft maandelijks onderhoud nodig zodat alle functionaliteiten naar behoren blijven werken. Naast het onderhoud van de website biedt CliQi hoogwaardige AdWords campagnes om meer relevant verkeer naar je website te genereren. 

Webdesign bureau CliQi – Case Study ‘Back to School’

Voor onze klant Thebagstore.nl ontwerpen we per kwartaal een nieuwe homepage en landingspagina’s met nieuwe kortingsacties. Elk jaar in de zomermaanden promoten wij ‘de back to school’ actie voor kinderen die een nieuwe schooltas nodig hebben voor het nieuwe schooljaar. Voor deze kortingsactie hebben wij nieuwe banners met kortingscodes, header images en buttons op maat gemaakt. Het webdesign is een conversiegericht en aantrekkelijk design om meer conversies te genereren gedurende een sale periode. 

Zie hieronder het eindresultaat van de ‘back to school’ kortingsactie van Thebagstore.nl. 

webdesign bureaus
Webdesign bureau wordpress

Meer weten over Webdesign bureau CliQi

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

webdesign bureau

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen