info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is zeer tijdrovend voor bedrijven en vergt expertise om uitgekiende linkbuilding campagnes op te zetten. Daarnaast is linkbuilding één van de belangrijkste ranking factoren van het Google algoritme, waardoor een uitgekiende strategische linkbuilding campagne van groot belang is. Wij willen graag verduidelijken wat de voordelen zijn van het uitbesteden van al je linkbuilding activiteiten, omdat er veel te behalen is voor jouw website en/of webshop.

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » Linkbuilding » Linkbuilding uitbesteden
Linkbuilding uitbesteden

Wat is linkbuilding?

Wat is linkbuilding precies? Linkbuilding is onderdeel van de algehele SEO-strategie die wordt toegepast om de waardering van jouw website te vergroten door het aantal backlinks naar jouw website te verhogen. Hoe meer kwaliteitswebsites naar een website linken, hoe meer autoriteit een domein krijgt. Deze autoriteit bepaalt voor een groot deel de manier waarop je rangschikt binnen de zoekmachines (ook wel Google Pagerank genoemd). Hoe hoger je Google Pagerank nummer (1-10), hoe hoger je scoort in de zoekmachines. De score die je krijgt, kan worden verbeterd door ervoor te zorgen dat andere kwaliteitswebsites naar jouw website linken.

Pagerank SEO

Als je de experts vraagt, zullen ze schatten dat ongeveer 50% van de positie in Google van je website afhangt van het aantal backlinks dat naar een website linkt. Deze links worden backlinks genoemd. Zoals we al zeiden is het belangrijk dat je backlinks krijgt van andere websites met een hoge domein autoriteit, maar er zijn meer eisen waaraan deze links moeten voldoen. Het linkprofiel van deze websites zou bijvoorbeeld een natuurlijke groei moeten hebben gehad en niet in de loop van de tijd.

Linkbuilding is altijd onderdeel van een compleet SEO-proces en helpt bij het verkrijgen van hogere posities. We volgen jouw positie in de loop van de tijd, zodat we de groei van onze inspanningen kunnen meten.

Linkbuilding uitbesteden

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van linkbuilding services?

  • Efficiëntie en gemak

Wanneer CliQi alle linkbuilding campagnes oppakt, hoef je intern niemand in te huren om dit werk uit te voeren. Het inhuren van een in-house SEO specialist kost op jaarbasis meer dan €35.000,- aan salariskosten. Dit bedrag kun je beter investeren in je backlinkprofiel om bovenaan in Google te positioneren op alle commerciële keywords die meer commerciële waarde voor je onderneming opleveren.

  • Expertise en know-how

Onze SEO specialisten hebben meer dan vijf jaar ervaring in linkbuilding en werken met budgetten tot €20.000 per kwartaal. Onze linkbuilding specialisten kennen alle ins- en outs omtrent linkbuilding en kunnen je domein binnen no-time bovenaan in Google laten positioneren. Tot slot levert CliQi backlinks met een hoge Domain Rating en Trust Flow, zodat een hoge positie in de Google Search Engine vanzelfsprekend is!

  • Verantwoording en groeidoelen samenstellen

Bij linkbuilding bureau CliQi werken we samen als groeipartners en stellen we elk kwartaal een groeidoel (growth sprint). Per kwartaal wordt er wekelijks en maandelijks gerapporteerd hoe de linkbuilding campagnes presteren aan de hand van verschillende KPI’s. Ondernemers kunnen 24/7 real-time meekijken met dit proces. Aan het einde van het kwartaal kijken we samen terug bij ons op kantoor, of wij komen op locatie en stellen de doelen voor het volgende kwartaal. 

  • Beste prijs/kwaliteitsverhouding van backlinks

CliQi beschikt over één van de grootste backlink databases van Nederland, Duitsland en Frankrijk. Wij zijn groot inkopers in Nederland en Duitsland met betrekking tot advertorials, waardoor wij jou de beste prijs/kwaliteitsverhouding kunnen aanbieden. Wij werken samen met de grootste mediabedrijven en beschikken over veel eigen domeinen, waardoor we kwalitatieve backlinks voor jouw domein goedkoop kunnen inkopen. 

Meer omzet genereren door een linkbuilding strategie van CliQi of wil je meer leren over linkbuilding? Lees het allemaal in onze blogartikelen over linkbuilding!


LINKBUILDING UITBESTEDEN?

Wij zorgen voor een explosieve organische groei voor al onze klanten die veel waarde hechten aan linkbuilding. 

Wat is de juiste linkbuilding strategie?

Wij geloven in het creëren van waardevolle content. Het creëren van geoptimaliseerde on-page content is erg belangrijk in een linkbuilding strategie. De beste manier om krachtige backlinks te genereren, is door content van hoge kwaliteit te schrijven. We hebben verschillende soorten linkbuilding strategieën die we kunnen gebruiken om jouw domeinautoriteit op te bouwen. Naast onze hoogwaardige content marketing activiteiten richten wij onze linkbuilding strategie op het verkrijgen van backlinks van relevante websites om zo jouw positie in de zoekmachines positief te beïnvloeden. Met ons netwerk van 3000+ waardevolle domeinen zijn we in staat om je te helpen voor de goedkoopste prijs, aangezien we onze eigen domeinen beheren en exclusieve deals met nieuwsbladen jaarlijks realiseren.

Een goede linkbuilding campagne vereist een continue inspanning van analyse, het creëren van backlinks, het schrijven van artikelen, het creëren van waardevolle content en het benaderen van potentiële linkpartners. Linkbuilding bureau CliQi streeft er altijd naar om met name voor linkbuilding een plan van aanpak te maken, zodat we de voortgang kunnen meten en in volledige transparantie de resultaten kunnen delen met de best meetbare resultaten.

Wat betekent het om een toegewijde linkbuilding partner aan boord te hebben?

Linkbuilding is onderdeel van jouw online organische groei en is van essentieel belang om topposities in Google te bemachtigen. Wij hebben de afgelopen jaren een complete eigen infrastructuur ontwikkeld waarvan je kunt profiteren. Als jouw linkbuilding partner zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige artikelen op onze websites te plaatsen met backlinks naar jouw website/klanten. Ben je op zoek naar een partner die ondersteuning kan bieden bij linkbuilding vragen, dan kunnen wij je uiteraard van dienst zijn. Ben jij het volgende bureau waar we voor mogen werken? Laten we een pilot doen voor jouw klanten, zodat je kunt ervaren hoe wij werken en jouw organische groei kunt volgen. Wij zijn ervan overtuigd dat je jouw linkbuilding aan ons als jouw toegewijde partner kunt uitbesteden.

Ook bekijken we samen of de strategie mogelijk bijgesteld moet worden terwijl we zo’n linkbuilding pilot uitvoeren. Bij het uitbesteden van linkbuilding aan CliQi ben je betrokken bij het groeiproces van het gehele SEO project. Daarom noemen we onze klanten graag partners, en omgekeerd natuurlijk. We werken samen aan een optimale vindbaarheid in Google en een toppositie binnen de zoekmachines door middel van high-authority backlinks.

Linkbuilding uitbesteden CliQi

Linkbuilding klantcase van Thebagstore.nl

Reeds werken we anderhalf jaar samen met de grootste tassenwebshop van Nederland, namelijk Thebagstore.nl. We zien maandelijks een explosieve groei in organisch verkeer door intensieve linkbuilding campagnes op meerdere zoekwoorden. Sinds mei 2019 zijn we begonnen met kwalitatieve linkbuilding campagnes voor een groot aantal commerciële zoekwoorden als: rugzak (19.000 zoekopdrachten per maand), laptoptas (9.400 zoekopdrachten), heuptas (15.000) en schoudertas heren (4.400 zoekvolume) en veel andere zoekwoorden. In anderhalf jaar tijd zijn het aantal organische bezoekers gegroeid van 10.000 bezoekers per maand naar 50.000 bezoekers per maand. Een groei van 500% in één jaar tijd!

Waar kan ik mijn linkbuilding uitbesteden?


OP NUMMER #1 POSITIONEREN?

Vraag een Gratis linkbuilding Quick Scan aan en wij kijken direct hoe wij voor jou een nummer 1# positie kunnen realiseren.

Hieronder ook nogmaals een aantal zoekwoorden waar Thebagstore.nl momenteel vindbaar op is. Door elk kwartaal nieuwe doelen te stellen staat Thebagstore.nl met veel commerciële keywords in de top 3 van de Google resultaten pagina’s. 

Linkbuilding uitbesteden CliQi

Veelgestelde vragen over het uitbesteden van linkbuilding

Hoe werkt het uitbesteden van linkbuilding activiteiten?

Bij linkbuilding bureau CliQi werken we samen als groeipartners en stellen we elk kwartaal een groeidoel (growth sprint). Per kwartaal wordt er wekelijks en maandelijks gerapporteerd hoe de linkbuilding campagnes presteren aan de hand van verschillende KPI’s.

Wat zijn de kosten voor het uitbesteden van linkbuilding campagnes?

De kosten hangen af van jouw groeidoelen, linkbuildingbudget en de concurrentie in de markt. Wil je graag op “voetbalschoenen” of “kipling tas” positioneren in de top 3 van Google? Dan zal dat veel meer linkbuildingbudget kosten in vergelijking met een niche product in een niche markt. Wij starten vanaf €300 per maand met kleine linkbuilding campagnes om samen topposities in Google te realiseren.

Waarom is het investeren in linkbuilding belangrijk voor elk bedrijf?

Linkbuilding is één van de grootste ranking factoren van het Google algoritme, waardoor het investeren in linkbuilding zeer belangrijk is voor alle online websites en webshops.

Meer weten over Uitbesteden van linkbuilding

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

Linkbuilding uitbesteden

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen