info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is zeer tijdrovend voor bedrijven en vergt expertise om uitgekiende linkbuilding campagnes op te zetten. Daarnaast is linkbuilding één van de belangrijkste ranking factoren van het Google algoritme, waardoor een uitgekiende strategische linkbuilding campagne van groot belang is. Wij willen graag verduidelijken wat de voordelen zijn van het uitbesteden van al je linkbuilding activiteiten, omdat er veel te behalen is voor jouw website en/of webshop.

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » Linkbuilding » Linkbuilding uitbesteden
Linkbuilding uitbesteden
  • Efficiëntie en gemak

Wanneer CliQi alle linkbuilding campagnes oppakt, hoef je intern niemand in te huren om dit werk uit te voeren. Het inhuren van een in-house SEO specialist kost op jaarbasis meer dan €35.000,- aan salariskosten. Dit bedrag kun je beter investeren in je backlinkprofiel om bovenaan in Google te positioneren op alle commerciële keywords die meer commerciële waarde voor je onderneming opleveren.

  • Expertise en know-how

Onze SEO specialisten hebben meer dan vijf jaar ervaring in linkbuilding en werken met budgetten tot €20.000 per kwartaal. Onze linkbuilding specialisten kennen alle ins- en outs omtrent linkbuilding en kunnen je domein binnen no-time bovenaan in Google laten positioneren. Tot slot levert CliQi backlinks met een hoge Domain Rating en Trust Flow, zodat een hoge positie in de Google Search Engine vanzelfsprekend is!

  • Verantwoording en groeidoelen samenstellen

Bij linkbuilding bureau CliQi werken we samen als groeipartners en stellen we elk kwartaal een groeidoel (growth sprint). Per kwartaal wordt er wekelijks en maandelijks gerapporteerd hoe de linkbuilding campagnes presteren aan de hand van verschillende KPI’s. Ondernemers kunnen 24/7 real-time meekijken met dit proces. Aan het einde van het kwartaal kijken we samen terug bij ons op kantoor, of wij komen op locatie en stellen de doelen voor het volgende kwartaal. 

  • Beste prijs/kwaliteitsverhouding van backlinks

CliQi beschikt over één van de grootste backlink databases van Nederland, Duitsland en Frankrijk. Wij zijn groot inkopers in Nederland en Duitsland met betrekking tot advertorials, waardoor wij jou de beste prijs/kwaliteitsverhouding kunnen aanbieden. Wij werken samen met de grootste mediabedrijven en beschikken over veel eigen domeinen, waardoor we kwalitatieve backlinks voor jouw domein goedkoop kunnen inkopen. 

Meer omzet genereren door een linkbuilding strategie van CliQi of wil je meer leren over linkbuilding? Lees het allemaal in onze blogartikelen over linkbuilding!


LINKBUILDING UITBESTEDEN?

Wij zorgen voor een explosieve organische groei voor al onze klanten die veel waarde hechten aan linkbuilding. 

Linkbuilding klantcase van Thebagstore.nl

Reeds werken we anderhalf jaar samen met de grootste tassenwebshop van Nederland, namelijk Thebagstore.nl. We zien maandelijks een explosieve groei in organisch verkeer door intensieve linkbuilding campagnes op meerdere zoekwoorden. Sinds mei 2019 zijn we begonnen met kwalitatieve linkbuilding campagnes voor een groot aantal commerciële zoekwoorden als: rugzak (19.000 zoekopdrachten per maand), laptoptas (9.400 zoekopdrachten), heuptas (15.000) en schoudertas heren (4.400 zoekvolume) en veel andere zoekwoorden. In anderhalf jaar tijd zijn het aantal organische bezoekers gegroeid van 10.000 bezoekers per maand naar 50.000 bezoekers per maand. Een groei van 500% in één jaar tijd!

Waar kan ik mijn linkbuilding uitbesteden?


OP NUMMER #1 POSITIONEREN?

Vraag een Gratis linkbuilding Quick Scan aan en wij kijken direct hoe wij voor jou een nummer 1# positie kunnen realiseren.

Hieronder ook nogmaals een aantal zoekwoorden waar Thebagstore.nl momenteel vindbaar op is. Door elk kwartaal nieuwe doelen te stellen staat Thebagstore.nl met veel commerciële keywords in de top 3 van de Google resultaten pagina’s. 

Linkbuilding uitbesteden CliQi

Veelgestelde vragen over het uitbesteden van linkbuilding

Hoe werkt het uitbesteden van linkbuilding activiteiten?

Bij linkbuilding bureau CliQi werken we samen als groeipartners en stellen we elk kwartaal een groeidoel (growth sprint). Per kwartaal wordt er wekelijks en maandelijks gerapporteerd hoe de linkbuilding campagnes presteren aan de hand van verschillende KPI’s.

Wat zijn de kosten voor het uitbesteden van linkbuilding campagnes?

De kosten hangen af van jouw groeidoelen, linkbuildingbudget en de concurrentie in de markt. Wil je graag op “voetbalschoenen” of “kipling tas” positioneren in de top 3 van Google? Dan zal dat veel meer linkbuildingbudget kosten in vergelijking met een niche product in een niche markt. Wij starten vanaf €300 per maand met kleine linkbuilding campagnes om samen topposities in Google te realiseren.

Waarom is het investeren in linkbuilding belangrijk voor elk bedrijf?

Linkbuilding is één van de grootste ranking factoren van het Google algoritme, waardoor het investeren in linkbuilding zeer belangrijk is voor alle online websites en webshops.

Meer weten over Uitbesteden van linkbuilding

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

Linkbuilding uitbesteden

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen