info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Online marketing uitbesteden

Wil jij meer omzet, winst en potentiële afnemers genereren door middel van online marketing? Wellicht is het een oplossing om alle of een deel van de online marketing activiteiten aan de professionals van CliQi uit te besteden. Onze online marketing specialisten staan dagelijks voor jou klaar om alle online marketing mogelijkheden om te zetten in kansen. 

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » Online marketing uitbesteden
Online marketing uitbesteden

1# Samenwerken

Het is belangrijk om goed samen te werken als het gaat om online marketing activiteiten. Alle productkennis, marktinformatie en trends samen door te nemen zodat we gezamenlijk een geoliede marketingmachine creëren. Onze specialisten kunnen alle kanalen optimaliseren om zo een gezonde ROI (Return-On-Investment) te genereren voor jouw bedrijf. 

Online marketingstrategie uitbesteden

Wij kunnen je helpen bij het opzetten van een succesvolle online marketingstrategie, omdat onze specialisten professionele en uitgebreide kennis hebben van alle marketingkanalen. Met een online marketingstrategie bepaal je de online marketing doelstellingen op lange termijn, de richting van je handelswijze op internet en de online middelen om dit doel te bereiken. Wij kunnen je adviseren welke kanalen op welk moment winstgevend zijn, doordat we in meerdere markten in Nederland op topniveau meespelen.

Thebagstore.nl is bijvoorbeeld één van de grootste tassen webshops van Nederland door intensieve linkbuilding campagnes van online marketing bureau CliQi. CliQi weet als geen ander hoe we van jouw product/dienst/merk of webshop een conversiekiller kunnen maken!


GRatis ONLINE MARKETING SCAN

92% van de bedrijven waarvoor wij de Quickscan hebben uitgevoerd is zichtbaar gegroeid na de scan.

Online groeien met CliQi?

2# Expertise en ervaring

Met de juiste mensen kun je alles inhouse doen. Echter, met de snelheid waarin het online marketing landschap continu verandert, is het voor één persoon vaak niet bij te houden. CliQi volgt alle digitale ontwikkelingen op de voet en wij zijn dagelijks bezig om onze online marketing competenties bij te spijkeren. CliQi is zeer ervaren in veel disciplines zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), linkbuilding campagnes, zoekmachine adverteren (SEA), Marketplaces optimalisatie in Bol.com & Amazon, webdesign en het bouwen van webshops in Magento, Lightspeed of WordPress.

Online markting outsourcing

Kosten van uitbesteden online marketing 

Wat zijn de kosten voor het uitbesteden van een online marketingcampagne? Of, wat zijn de kosten van het uitbesteden van alle online marketing activiteiten van jouw bedrijf?

De kosten hangen af van meerdere factoren. Het type bedrijf, het aantal disciplines dat je uit wilt besteden, de concurrentie-intensiteit van de markt waar het bedrijf zich in bevindt en de ambities en doelstellingen van jouw bedrijf. Het belangrijkste voor ons is dat wij een meerwaarde kunnen zijn voor jouw bedrijf met onze expertise. Een meerwaarde betekent campagnes draaien met een positieve ROI (Return-On-Investment) of een strategie opzetten met een duidelijke visie en missie voor jouw bedrijf met de juiste online marketingmiddelen.

Kosten online marketing

3# Wij zijn een verlengstuk van jouw team of bedrijf

Bij CliQi hanteren wij een Marketing as a Service (MaaS) aanpak. Dit betekent dat al onze diensten/expertises beschikbaar zijn als service. Wij ondersteunen jouw marketing afdeling/sales afdeling met de dienst die jij nodig hebt. Zie je bijvoorbeeld dat je nu al veel bezoekers naar jouw website hebt, maar deze geen actie ondernemen, dan is het mogelijk om een periode meer gebruik te maken van onze CRO specialisten. Wil je hogere posities bemachtigen in Google? Laat je dan adviseren door onze SEO specialisten.

4# Wij werken met geavanceerde marketing tools

De linkbuilding tools waar wij dagelijks mee werken zijn geavanceerde data-tools die erg prijzig zijn voor een bedrijf dat niet actief is in de marketingwereld. Voor een gespecialiseerd online marketing bureau als CliQi is dit een absolute must, waardoor we (bijna) alle data in Google voor jou kunnen uitlezen en zo een uitgekiende strategie voor jouw bedrijf kunnen bedenken. Wij kunnen met geavanceerde data tools een gedegen concurrentie analyse uitvoeren met alle beschikbare data voorhanden die je nog nooit eerder hebt gezien.


ONLINE MARKETING UITBESTEDEN?

Wil jij jouw online marketing uitbesteden en ben je benieuwd wat en hoe het beter kan?

Met de gratis Quickscan ontdek jij alle kansen en verbeterpunten om meer resultaat te halen uit internet marketing.

Online marketing outsourcing

Het is voor veel bedrijven ondenkbaar om geen online zichtbaarheid/aanwezigheid te creëren vandaag de dag. Denk aan een Instagram of een Facebook platform waar alle trouwe fans graag alle laatste media van je product of dienst willen bekijken. Het voordeel van het outsourcen van alle online marketingactiviteiten of marketing automation uit te voeren is dat je meer tijd hebt voor de kerntaken van je bedrijf, zoals de logistieke tak van je webshop of de administratie bijhouden van alle inkopen en verkopen. Een gezonde onderneming heeft namelijk een sterk fundament nodig.

5# CliQi is dé online partner voor het MKB

Met een totaalpakket aan diensten is CliQi het online SEO bureau voor het MKB in geheel Nederland. Wij zorgen voor meer verkeer naar jouw website door het realiseren van hogere posities in Google op relevante zoekthema’s voor jouw bedrijf of branche. Met trots realiseren wij dagelijks nieuwe online successen voor onze klanten middels een perfect samenspel tussen techniek, linkbuilding, social media marketing en content marketing.

Online marketing uitbesteden

Meer weten over Online marketing uitbesteden

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

Online marketing uitbesteden

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen