info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Social Media Bureau

Gerichte social media advertenties leveren tastbare resultaten op voor jouw bedrijf. Jij kent jouw ideale klant en wij kennen het adverteren op social media als geen ander. Door onze expertise op het gebied van social media marketing te combineren met alle klant- en marktinformatie van jouw kant kunnen wij samen advertentieverkeer omzetten in leads, een substantiële verhoging in naamsbekendheid of een omzetstijging genereren via social media marketing. Gebruik de kracht van social media adverteren voor jouw bedrijf door samen te werken met social media marketingbureau CliQi. Neem vandaag nog contact met ons op!

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » Social Media Bureau
Social media bureau

Social media marketing bureau CliQi

Wat kunnen wij voor jouw allemaal betekenen als social media bureau? De volgende onderdelen kunnen wij voor jouw optimaliseren en mee verder helpen om een succesvolle social media campagne te lanceren.

  1. Samen richten op de ideale doelgroep door middel van social media marketing
  2. Het samenstellen van relevante en commerciële advertentieteksten
  3. Wij definiëren voor jouw de meest winstgevende advertentiedoelen in elk social media platform
  4. Wij communiceren samen de voordelen van jouw bedrijf en/of producten op Instagram, Facebook of LinkedIn
  5. Maken samen bestemmingspagina’s die advertentieverkeer omzetten in lucratieve leads
  6. CliQi houdt de advertentieresultaten maandelijks bij en optimaliseren alle advertentiecampagnes dagelijks voor jouw.


Social media beheer uitbesteden

Gebruik de kracht van social media-advertenties voor jouw bedrijf door samen te werken met social media bureau CliQi. 

Onze advertentiediensten als social media bureau

  • Naamsbekendheid vergroten op Facebook: van het maken van strategieën tot het analyseren van campagnes, we zullen jou helpen jouw Facebookdoel te bereiken, of het nu gaat om het vergroten van het bewustzijn, het winnen van aandacht of het verdienen van conversies. Lees meer over onze Facebook advertentiemogelijkheden.
  • Influence met Instagram: Breid jouw doelgroep uit met prachtige content die omzet en nieuwe volgers oplevert. Lees meer over ons Instagram-marketingaanbod.
  • Maak nieuwe B2B contacten op LinkedIn: trek de aandacht van ‘s werelds beste besluitvormers. Of het nu gaat om adverteren of het delen van content, 91% van de leidinggevenden zegt dat LinkedIn de beste plaats is om hoogwaardige content te vinden. Lees meer over onze LinkedIn-marketingdiensten.

Waar is een social media bureau, zoals CliQi dagelijks meebezig?

We ontzorgen jouw onderneming op alle facetten op het gebied van social media, waaronder het maken en publiceren van content, advertenties op social media en het monitoren van alle social media berichten.

Markt- en klantonderzoek

Hoewel het plaatsen van social content voor de meesten eenvoudig is, is het belangrijker na te denken over wat je dagelijks plaatst. We maken geen content voor onze klanten zonder eerst marktonderzoek uit te voeren. We leren alles wat we kunnen over vinden over jouw bedrijf, jouw concurrenten en de gewenste doelmarkt. Ook al zijn we goed thuis in het uitvoeren van digitale marketingdiensten voor alle soorten industrieën, we nemen toch de tijd om jouw bedrijf te begrijpen.

Wat is de onderscheidende factor van jouw bedrijf van concurrenten in jouw branche? Wat zijn uw USP’s (unique selling points)? Waarom zouden jouw klanten voor jouw bedrijf moeten kiezen? Dit zijn de soorten vragen die we echt samen met jouw beantwoorden.

We helpen je een social media marketingplan te ontwikkelen en de juiste doelgroep te vinden. Wat drijft jouw doelgroep echt om actie te ondernemen, afgezien van de basisprincipes zoals hun leeftijd, locatie etc. Welke doelen motiveren hen en welke pijnpunten proberen ze op te lossen? Hoe zien hun gedragspatronen er online uit?

We kijken naar wat jouw concurrenten doen op social media om te zien of ze iets doen dat goed aansluit bij jouw gedeelde doelgroep. Als je begrijpt wat jouw potentiële klanten motiveert om jouw product of dienst te kopen, kunnen we bepalen wat we op jouw social mediaplatforms willen publiceren. Hoe meer we weten over jouw bedrijf, concurrenten en jouw potentiële klanten, hoe beter we zijn uitgerust om jouw social platforms in het algemeen te beheren.

De social media contentkalender van CliQi

Eerder vermeldden we dat posten op social media voor de meesten eenvoudig is, en dat is waar! Maar het kan lastig worden wanneer je een vooraf geplande maandelijkse contentkalender uitrolt.

Geen enkele eigenaar van een klein-, middel of grootbedrijf heeft de tijd om handmatig meerdere keren per dag een social media post met goed doordachte hashtags op meerdere platforms te publiceren. Dit zou niet alleen veel tijd kostten, maar het zou ook meer ruimte toelaten voor spellings- en grammaticale fouten. Dat snappen we! Daarom nemen wij ook het publiceren van social media posts uit handen. We maken een maand van tevoren contentkalenders voor onze klanten en gebruiken vervolgens onze publicatie- en analysesoftware om de content van de hele maand in één keer te plannen.

Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat er geen fouten worden gemaakt in alle social media berichten, het bespaart jouw tijd, waardoor we ons kunnen concentreren op andere aspecten van social media marketing, en het stelt je volgers op social media in staat om regelmatig berichten van je te verwachten.

social media marketing bureau prijzen

Adverteren op social media

Wat veel bedrijfseigenaren niet kennen, is de wereld van adverteren op social media platformen. Achter elke tweet en post bevindt zich een advertentieplatform waarmee bedrijven een doelgroep proberen te overtuigen over hun producten en/of diensten.

Je kunt jouw bestaande posts op social media een ‘boost’ geven of je kunt volledig nieuwe advertenties op social media maken. Hoe dan ook, met adverteren op social media kunnen wij jouw content, merk en website sneller aan jouw doelgroep presenteren. Afhankelijk van wat jouw bedrijfsdoelen en marketingdoelen voor social media zijn, zijn er verschillende soorten advertentiecampagnes die we kunnen voorstellen. Deze advertentiecampagnes verschillen per marketingdoelstelling.

Of je nu meer bezoekers naar jouw website wilt leiden door middel van SEO optimalisaties, directe verkoop op jouw website wilt stimuleren, leadconversies wil genereren (leadgeneratie) of gewoon jouw volgers en naamsbekendheid op social media wilt vergroten. Je kunt al deze marketingtechnieken tegelijkertijd uitvoeren om van jouw website een echte “marketingmachine” te maken.

Social media bureau CliQi kan ervoor zorgen dat jouw advertentiecampagnes strategisch worden opgezet, van concept tot uitvoering.


CONTENTKALENDER EN PLANNING

We maken een maand van tevoren contentkalenders voor onze klanten en gebruiken vervolgens onze publicatie- en analysesoftware om de content van de hele maand te analyseren om meer verkopen te genereren.

Monitoren van alle social media berichten

Je hebt ons misschien al een paar keer horen zeggen dat digitale marketing niet kan slagen met een ‘set it and forget it’-strategie. Dit komt doordat het online marketing landschap elke minuut van de dag verandert, en dat geldt ook voor social media!

Het is belangrijk om te onthouden dat ‘internet’ bestaat uit echte mensen wiens meningen en koopgedrag voortdurend veranderen en beïnvloed worden. Daarom voegen we monitoring van social media toe aan onze social media diensten. Als jij je aanmeldt voor onze social media diensten dan kun je er zeker van zijn dat ons team jouw social media-inspanningen dagelijks voor jouw in de gaten houdt.

Welke opmerkingen en berichten ontvang je van je volgers? Hoe goed reageren mensen op jouw advertenties? Wat werkt goed voor jou doelgroep en wat niet?

Ons team houdt jouw social media in de gaten om ervoor te zorgen dat al jouw volgers namens jouw bedrijf worden beantwoord en om te zoeken naar mogelijkheden om jouw strategie voor social media te verbeteren.

Hoeveel kost het uitbesteden van het social media beheer?

Onze beheerkosten voor social media variëren gemiddeld tussen de €189 (basic) en €500 (pro+) per maand.

social media marketing bureau prijzen

De reden waarom het zo varieert, is omdat het afhangt van het aantal berichten dat je per week (of een dag!) nodig hebt en van het aantal platforms dat we beheren. We splitsen hierboven onze verschillende social mediapakketten op. Onze beheerkosten voor social media omvatten maandelijkse beheerkosten om de volledige content kalender in te richten, een content plan samen te stellen per maand en jouw aangewezen accountmanager daarvan te betalen.

De missie van CliQi is om ook kleine bedrijven te helpen groeien, dus we prijzen onze diensten met onze missie in gedachten.

Meer weten over Social Media

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

Social media bureau

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen