info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Online marketing Groningen

CliQi is een full service online marketing bureau voor Groningen. Wij werken aan jouw naamsbekendheid, bouwen en optimaliseren jouw webshop, geven jouw website een nieuwe look, schieten de mooiste product foto’s van jouw producten en lanceren jouw producten op Bol.com of Amazon voor een explosieve omzetgroei. Samen Groeien = Winnen!

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » Online marketing Groningen
online marketing bureau voor Groningen

Hét online marketing bureau voor Groningen

Ambitieuze organisaties en ondernemingen laten groeien met online marketing is de missie van dit nuchtere en gepassioneerde online marketing bureau voor geheel Groningen. Dat is waar we goed in zijn en daar zijn we aantoonbaar goed in. CliQi bestaat uit een team van gepassioneerde specialisten die iedere dag voor de volle honderd procent gaan en zich blijven ontwikkelen. Met ruim vijftien medewerkers met unieke expertise(s) helpen wij bedrijven en organisaties sneller online en/of offline groeien met slimme online marketing strategieën.

Wij zijn een online marketing bureau dat voor jouw onderneming klaarstaat. Wij willen ondernemers helpen door online te groeien met klantgerichte online marketing campagnes. We maken online marketing inzichtelijk, makkelijk en snel te begrijpen, en meetbaar. Wij creëren maandelijks ijzersterke online marketing resultaten voor jouw bedrijf in Groningen.  

Wij werken aan jouw naamsbekendheid, bouwen en optimaliseren jouw webshop, geven jouw website een nieuwe look, schieten de mooiste product foto’s van jouw producten en lanceren jouw producten op Bol.com of Amazon voor een 200% omzetgroei.

Lokaal vindbaar worden in Groningen? Of juist over de grens?

Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw bedrijf online op 1, 2 of 3 gepositioneerd staat in de provincie Groningen. Is dat niet genoeg? Dan zorgen wij er gewoon voor dat je landelijk op positie 1 gepositioneerd staat. Nog niet genoeg? Dan gaan wij met jou de grens over. Oftewel, onze ambitie om te groeien kent geen grenzen en wij doen graag met jou mee!


Hét online marketing bureau voor Groningen

Samen op Champions League niveau spelen?

Wij coachen je naar positie 1!

Online marketing bureau in Groningen

Zoek je een online marketing bureau in Groningen? CliQi online marketing bureau heeft zijn roots in Friesland en Groningen. Ondernemers uit Assen, Groningen en Leeuwarden. CliQi is opgericht in 2021, een innovatief en data-driven digital marketing bureau uit Groningen en Leeuwarden.

Kernwaarden van bureau CliQi

  • Jouw ambitie is onze drive en tegelijkertijd onze missie

Wij werken met gepassioneerde medewerkers, specialisten die proactief met jou meedenken en hard werken om jouw bedrijf te laten groeien. Als online experts doen we dit elke dag met passie en plezier. Wij staan voor groei, klantgerichtheid en kwalitatieve resultaten!

  • Wij zijn vrienden met collega’s en klanten

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuisvoelt bij CliQi, en daar doen we alles aan. CliQi draait om mensen: collega’s, vrienden en leveranciers. Kom als vreemde binnen en blijf als onze vriend met exponentiële online groei voor jouw bedrijf! 

  • Kennis delen = vermenigvuldigen!

Deze visie komt vanuit de overtuiging dat het delen van kennis, ideeën en inspiratie zorgt voor een positief sneeuwbaleffect. Door krachten te bundelen van ondernemers kunnen individuen door samenwerking tot wonderlijke resultaten komen. Het uitwisselen van ideeën leidt tot het vermenigvuldigen van kennis en daadkracht. Dat doen we onder andere tijdens onze kwartaalbijeenkomsten waar ondernemers kennis delen en van elkaar leren. Dat zorgt voor nieuwe online marketingacties.

  • Wij spelen op Champions League niveau

CliQi online marketing bureau beschikt over specialisten met unieke expertise. Wij streven elke dag naar het hoogst haalbare met slimme marketingstrategieën, data-driven beslissingen gebaseerd op geavanceerde marketing tools, procesmatige workflow en met een proactieve werkhouding bewaken wij de kwaliteit die we elke dag nastreven. 

Veelgestelde vragen over online marketing

Wat is online marketing?

Online marketing staat ook bekend als internet marketing of web reclame. Online marketing is een vorm van marketing die internet als hulpmiddel gebruikt om jouw bedrijf, product, dienst te promoten aan potentiële afnemers via digitale kanalen zoals zoekmachines (Google), e-mail, sociale media, vergelijkingswebsites, e-commerce platformen zoals Amazon, Bol of Coolblue etc.

Hoe werkt online marketing?

Online marketing is het gebruik van web gebaseerde kanalen om een merk, product of dienst van een bedrijf onder zijn potentiële klanten te promoten. De methoden en technieken die worden gebruikt voor online marketing zijn e-mail marketing, social media advertising, display-advertenties, zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google AdWords etcetera.

online marketing in Groningen

Meer weten over online marketing in Groningen

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

Online marketing bureau Groningen

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen