info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

CASES VAN CLIQI
Resultaat van hard werken

CliQi werkt dagelijks keihard om klanten online te laten groeien. Dat doen wij op veel verschillende manieren op het gebied van real-time data en slimme marketingtactieken én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

Home » Projecten
Klantcase – THEBAGSTORE

Klantcase – THEBAGSTORE

Reeds werken we anderhalf jaar samen met de grootste tassenwebshop van Nederland, namelijk Thebagstore.nl. We zien maandelijks een explosieve groei in organisch verkeer door intensieve linkbuilding campagnes op meerdere zoekwoorden.

Lees meer
Klantcase – Kinderfietsen.com

Klantcase – Kinderfietsen.com

Marktleider worden in de online kinderfietsverkoop in Nederland Kinderfietsen.com is een gerenommeerde webshop met vele bekende kinderfietsmerken in de webshop, zoals Volare, Disney Cars, Batman kinderfietsen en Paw Patrol kinderfietsen. Kleurrijke en stijlvolle...

Lees meer

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Hoe kan jouw bedrijf groeien op het gebied van online marketing?

Ben jij benieuwd waar je nog winst kunt behalen op het gebied van online marketing of wil je nog meer resultaat met je eigen webshop behalen? Met onze specialisten kijken wij graag met een kritische blik naar jouw huidige online marketingaanpak. Met onze Quick Scan van CliQi geven wij aanbevelingen welke kansen, dreigingen van concurrenten en verbeterpunten er voor jouw onderneming te benutten zijn. Ontdek het en werk samen met de specialisten van online marketingbureau CliQi!

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen