info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

De Black Jaguar Foundation

WIJ ZIJN TROTSE AMBASSADEURS VAN DE BLACK JAGUAR FOUNDATION! De Black Jaguar Foundation is een non-profitorganisatie die zich inzet voor de herbebossing van het Amazoneregenwoud en de Cerrado-savanne in Brazilië.

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » De Black Jaguar Foundation

De Black Jaguar Foundation is gedreven om de balans tussen de natuur en de mens te herstellen om zo het leven van ieder van ons en alle toekomstige generaties op onze planeet te verbeteren. Zij geloven in positieve impact en dat we samen het verschil kunnen maken.


De missie van de BJF is om de Araguaia Biodiversiteit Corridor te realiseren in Brazilië en zo het Amazone Regenwoud en de Cerrado Savanna met elkaar te verbinden. Deze levenslijn, 2600 km lang en 40 km breed, waarvan tenminste 1 miljoen hersteld moet worden. De BJF werkt in samenwerking met lokale boeren om meer dan 1.7 miljard inheemse bomen te planten en zo de natuur te beschermen.

Black Jaguar Foundation

Meer over de kennis die wij toepassen voor de Black Jaguar Foundation?

Kijk rustig rond in onze online kennisbank, schrijf je in voor één van de beschikbare trainingen, of neem contact op met één van onze online marketeers over jouw online vraagstukken.

Black Jaguar Foundation