info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Webdesign Haarlem

Webdesignbureau CliQi is een creatief en conversie gedreven webdesignbureau in Nederland. Onze developers en designers werken graag met jou samen en komen graag naar Haarlem voor een kennismakingsgesprek. Door middel van een innovatief ontwerp op basis van van jouw wensen en behoeftes proberen we van jouw webshop een online marketingmachine te maken.

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » Webdesign » Webdesign Haarlem
WordPress webdesign bureau Haarlem

Webdesign bureau Haarlem

Om jouw merk in 2021 te laten slagen is het essentieel om een website te designen die jouw gebruikers ervaren als een inspiratiebron. Wij bieden deze service doordat wij top-notch webdesigners in huis hebben die hiervoor geleerd hebben en gepassioneerd zijn in het designen en branden van merken. 

CliQi is de specialist in het bouwen van WordPress websites en webshops voor de stad Haarlem. Voor ieder webdesign project in Haarlem hebben wij de juiste WordPress expertise in huis. Ben jij op op zoek naar een professioneel webdesign bureau? Wij bouwen responsive en converterende webpagina’s met hoge conversieratio’s.

Jouw bedrijf dient goed zichtbaar te zijn in de stad en regio, maar ook verder dan dat. CliQi bouwt websites die overal in Nederland op topposities in Google vindbaar zijn. Een webdesign dient de doelgroep aan te spreken, meer verkeer naar je website te realiseren en het webdesign dient de commerciële waarde van je website te verbeteren. CliQi zorgt ervoor dat jij in de stad Haarlem bovenaan komt in Google en ook daarbuiten. 


Webdesign is vakwerk

De webdesigners van CliQi weten waar een website voor bedoeld is en gaan samen met jou aan de slag.

WordPress webdesign Haarlem

Webdesign bureau CliQi is gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites en webshops. Bij het lanceren van een nieuwe webshop zorgen wij voor super snelle laadtijden en geoptimaliseerde webpagina’s om bovenaan in Google vindbaar te zijn. 

Webdesign gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen

De webdesigners van CliQi bouwen een website of webshop op basis van jouw wensen en doelstellingen. De vormgeving wordt ontwikkeld o.b.v. al jouw wensen. De volgende aspecten worden meegenomen om een nieuw webdesign te ontwikkelen: kleuren, typografie, branding (waar staat je merk voor), ux-ontwerp, lettertypen, e-commerce indeling en het verwerken van nieuwe trends en inspiratie in je webdesign. Het creëren van een responsive webdesign met exclusieve gebruikersinterface (UI) wordt ook ontwikkeld. Het webdesign wordt ondersteund door een technische basis die wordt gebouwd op basis van html code en css opmaak. Dit technische deel wordt ook wel web development genoemd. 

Hoe gaat het bouwen van een website in z’n werk?

Er wordt niet lukraak begonnen met het bouwen van een website. Eerst worden de doelen en functies bepaald met de klant. Daarna wordt bepaald hoe de website eruit moet gaan zien qua webdesign en/of er nog elementen aan toegevoegd moeten worden, zoals een betalingssysteem of e-mail opt-in mogelijkheid om meer nieuwsbriefinschrijvingen te genereren.

De volgende klantfases worden samen besproken in het webdesign proces:

  • Webdesign concept: het bepalen van alle kleuren, typografie, branding, ux-ontwerp, lettertype, e-commerce indeling, WordPress thema en nieuwe trends in de wereld van e-commerce worden automatisch meegenomen in het concept o.b.v. onze ervaring met andere webshops.
  • Webdesign wireframe: het wireframe is bedoeld om te bepalen hoe de website ontworpen wordt. Een soort blauwdruk van het eindproduct.
Webdesign bureau Haarlem
  • Webdesign grafisch: grafisch wordt de website en/of webshop klaargezet. Er kan nog nagedacht worden over beeldmateriaal, banners, buttons, teksten en kleurgebruik in de webshop. Meestal hebben ondernemers in deze fase nog kleine elementen die nog missen voordat de webshop geïndexeerd wordt in Google. 
  • Samenwerking:  als alle ingrediënten daar zijn en een website technisch volledig naar behoren werkt, volgt het controleren van alle functies. Dat betekent onder meer dat de site niet alleen goed moet werken, maar ook goed moet voelen. De uitstraling moet juist zijn. Samen met met onze developers testen we de webshop en/of website op alle functionaliteiten voordat bezoekers gebruik kunnen maken van de webshop

Up to date blijven – Zoals al eerder gezegd zijn webdesigners vakmensen die blijven innoveren. Het is belangrijk jouw site up to date te houden en vernieuwingen regelmatig toe te passen en door te voeren. CliQi houdt jou daarvan op de hoogte. Ook je doelgroep kan veranderen of gevoelig raken voor een andere aanpak. Het is belangrijk daar tijdig op in te spelen. CliQi reageert snel en zorgt ervoor dat je jouw website altijd de juiste doelgroep blijft aanspreken.


TIJD VOOR EEN NIEUW WEBDESIGN?

Onze webdesign specialisten mengen jouw wensen en onze vakkennis tot een online marketingmachine in jouw markt!

Webdesign Haarlem

Meer weten over Webdesign Haarlem

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

Haarlem Webdesign

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen