info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Adwords scan

Haal het optimale uit jou AdWords campagnes en vraag een Gratis Adwords scan aan. Onze gespecialiseerde AdWords specialisten duiken in jouw campagnes om alle compagnes te optimaliseren op lagere kosten per conversie en hogere ROI. AdWords Bureau CliQi is een Data Driven & Resultaatgericht AdWords bureau.

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » Zoekmachine adverteren » Adwords scan
AdWords scan

Ben je ontevreden over de huidige resultaten in je AdWords campagnes? Zijn de kosten per conversie/aankoop te hoog? Door middel van een gratis AdWords scan helpen wij je verder met een gezonde structuur en leggen de basis voor een succesvol betaald kanaal via Google Ads voor jouw website en/of webshop.

Wat is een AdWords scan?

Een AdWords scan van bureau CliQi analyseert gratis je gehele AdWords account en je ontvangt direct een rapport met alle quick-wins voor je Google AdWords campagne. Quick-Wins resulteren in lagere kosten, lagere kosten/per conversie en verbeterde maandelijkse omzetresultaten.

Samenwerken met CliQi – Digital Marketing with a Positive ROI!

CliQi richt zich continu op het behalen van de gewenste resultaten en zorgt voor de gehele AdWords structuur. Van campagne instellingen, bestemmingspagina’s tot doorlopend beheer en optimalisatie. Wij helpen je meer leads en verkopen te genereren via Google Ads, zodat jij je bedrijf kunt blijven uitbreiden.

CliQi is een samenwerkingspartner en is een verlengstuk voor jouw bedrijf.

What makes us different? Wat is het verschil tussen CliQi en andere marketingbureaus?

Drie belangrijke aspecten onderscheiden CliQi van andere digitale marketingbureaus: 

  • Specialisatie in SEA en SEO
  • Data driven (cijfermatig)
  • Dagelijkse samenwerking met onze relaties.

CliQi heeft zich gespecialiseerd in SEA (zoekmachine adverteren) en SEO (zoekmachine optimalisatie) diensten in plaats van generalisten te zijn, zodat wij specifieke vakkennis kunnen inbrengen om onze klanten verder te helpen in deze kanalen. Dit zorgt voor een grote meerwaarde voor onze klanten, doordat beide kanalen elkaar kunnen versturen in de zoekresultaten van Google.  

Procesmatig jouw AdWords campagnes optimaliseren 

Om het optimale uit jouw AdWords campagnes te halen gaan we als volgt te werk:

1. Gratis AdWords scan

Wij voeren een specialistische AdWords scan uit om alle verbeterpunten in één oogopslag te herkennen. Onze tool analyseert gratis je gehele AdWords account en je ontvangt direct een rapport met alle quick wins voor je Google AdWords campagne. Een Google AdWords specialist zal in fase 2 een unieke online strategie adviseren voor jouw bedrijf. Dit kan een strategie zijn om de kosten per conversie te verlagen (conversieratio verhogen) of de naamsbekendheid door middel van Display Advertising te laten groeien. 

2. Onderzoek en Inventarisatie

Voordat we starten met het creëren van een online strategie in AdWords werken wij samen om een uitgebreid begrip te krijgen van jouw bedrijf en alle ins- en outs van je producten. Vervolgens kijken we naar je campagnes, identificeren wij op welke manier het account verbeterd kan worden en bekijken we alle verbeterpunten en mogelijkheden voor jouw bedrijf in Google AdWords. 

3. Strategie samenstellen van de campagnes

Terwijl sommige bureaus voor elke klant dezelfde strategie toepassen, is CliQi van mening dat elk bedrijf een unieke strategie nodig heeft. Een unieke strategie gebaseerd op het bedrijf werkt effectiever en zorgt voor lagere kosten/per conversie en meer omzet voor de ondernemer. De strategie is gebaseerd op jouw doelgroep, bedrijfsdoelen en het productaanbod. Daarnaast gebruikt CliQi alle demografische gegevens om een gerichte targeting te realiseren. 

4. Campagne set up en instellingen

Het eerste doel bij het opzetten van nieuwe campagnes voor klanten of het herstructureren van campagnes is het analyseren van de accountstructuur. Advertentiegroepen, retargeting lijsten, productfeeds, zoekwoorden, uitsluitingswoorden en alle resterende aspecten worden grondig geanalyseerd en geoptimaliseerd door onze Google AdWords specialisten. Vervolgens bouwen we nieuwe campagnes aan de hand van de nieuwe strategie die je samen met CliQi hebt besproken. 


GRATIS STRATEGIE SESSIE?

Plan een gratis strategiesessie in met onze AdWords accountmanagers.

Ready to get started? Let’s do this together! 

Plan een gratis digitale marketingstrategie sessie in van dertig minuten en wij beantwoorden al je vragen. Begin met de volgende stap te zetten om jouw bedrijfs omzet te verdubbelen!

Veel gestelde vragen over een AdWords scan

Wat is een AdWords scan?

Een AdWords scan van bureau CliQi analyseert gratis je gehele AdWords account en je ontvangt direct een rapport met alle Quick-Wins voor je Google AdWords campagne. Quick-Wins resulteren in lagere kosten, lagere kosten/per conversie en verbeterde maandelijkse omzetresultaten.

Wat kost een AdWords scan?

Een AdWords scan is kosteloos en wordt gratis door onze AdWords specialisten uitgevoerd. Plan een gratis digitale marketingstrategie sessie in van dertig minuten en wij beantwoorden al je vragen.

Welke voordelen biedt een AdWords scan?

Een AdWords scan zorgt voor een verbetering van je maandelijkse resultaten via Google advertenties. Door op de juiste manier een AdWords campagne te optimaliseren kun je kosten besparen en een hogere omzet realiseren.

Waarom gebruikmaken van een AdWords scan?

Een AdWords scan analyseert de huidige campagnes en verbeterpunten worden aangedragen. Deze verbeterpunten zorgen voor betere prestaties in je Google Ads, waardoor de kosten per maand lager worden en de omzetten verbeterd worden. De structuur van de campagnes, biedinstellingen, geografische instellingen, type campagnes worden automatisch geanalyseerd in de Quick-scan van bureau CliQi.

Meer weten over een AdWords scan?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

AdWords scan

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen