info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Online marketing Friesland

Op zoek naar een online marketing bureau in Friesland? CliQi bevindt zich midden in de binnenstad van Leeuwarden, aan het Zaailand. Het plein waar iedere vrijdag de Grote Leeuwarder Markt wordt gehouden. Een locatie en plein waar de focus op ondernemen en omzet ligt! 

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » Online marketing Friesland
Online marketing bureau in Friesland

Online marketing bureau in Friesland

CliQi is een full-service online marketing bureau. Als online marketing bureau zorgt CliQi bij veel ondernemingen in de regio Friesland dat zij goed vindbaar zijn in Google. Naast online vindbaarheid zorgen wij ervoor dat de Google AdWords campagnes van Friese bedrijven op orde zijn en de Instagram en Facebook pagina’s allemaal voorzien zijn van frisse nieuwe foto’s van onze fotograaf. 

Naast nieuwe content van onze SEO specialisten kunnen wij ook jouw webdesign naar een hoger niveau tillen of je WordPress webshop tot een echte conversiekiller omtoveren. Onze klanten spelen al op Champions League niveau in verschillende branches in Nederland.

Thebagstore.nl is bijvoorbeeld één van de grootste tassen webshops in Nederland en heeft meer dan 40.000 organische bezoekers per maand. We hebben deze webshop jaarlijks meer dan 200% groei bezorgd als het gaat om het aantal organische bezoekers (ja, je leest het goed… van 20.000 naar 40.000 maandelijkse bezoekers in een jaar tijd).

Voordelen van samenwerken met online marketing bureau CliQi in Friesland?

  • Lokale, regionale of landelijke focus. Wij gaan met jou de grens over!
  • Vaste projectleider en contactpersoon voor jouw bedrijf
  • Inzicht in werkzaamheden en statistieken middels dashboards en actielijsten
  • Rapportages van de resultaten per maand
  • Expertise van echte specialisten bij jou in de buurt!

Online marketing trainingen in Friesland

Naast al onze diensten willen we ook graag in Friesland elke onderneming professioneel laten proeven van het vak ‘online marketing’. Met online marketing trainingen vergroten onze specialisten de kennis van jouw medewerkers en tillen jouw bedrijf daarmee naar een hoger niveau. Wij leren alle cursisten hoe je een contentstrategie opbouwt, hoe je binnen zes maanden in de top 3 van Google gepositioneerd bent en onze webdesigners bieden cursussen die jouw design skills professionaliseren.


SAMEN GROEIEN = WINNEN!

Kom langs bij CliQi voor een kennismakingsgesprek en bespreek met ons jouw online uitdagingen.

Online marketing in de provincie Friesland

Word beter vindbaar dankzij de online marketing expertises van CliQi. Wij kunnen jouw bedrijf in Leeuwarden en omgeving helpen om beter vindbaar te zijn in de grootste zoekmachine ter wereld, Google. Lokale vindbaarheid (local SEO) is voor jouw bedrijf belangrijk. Je bent  bij ons aan het juiste adres!

Naast lokale vindbaarheid werken we met veel enthousiasme samen met ondernemers aan hun huisstijlen, logo’s en webdesign. We ontwerpen en bouwen websites en onze professionele fotograaf zorgt voor product foto’s en sfeerfoto’s van jouw producten of diensten. Onze klantenkring bestaat uit een mix van grote en kleine bedrijven en instellingen. Van een onderwijsinstelling tot een online tassen webshop. Van een uitzendorganisatie tot de ZZP’er op de hoek. Van een bouwbedrijf tot een meubelzaak. Wij ondersteunen iedereen in de wereld van ‘online marketing’.

Veelgestelde vragen over online marketing

Wat is online marketing?

Online marketing staat ook bekend als internet marketing of web reclame. Online marketing is een vorm van marketing die internet als hulpmiddel gebruikt om jouw bedrijf, product, dienst te promoten aan potentiële afnemers via digitale kanalen zoals zoekmachines (Google), e-mail, social media marketing, vergelijkingswebsites, e-commerce platformen zoals Amazon, Bol of Coolblue etc.

Hoe werkt online marketing?

Online marketing is het gebruik van web gebaseerde kanalen om een merk, product of dienst van een bedrijf onder zijn potentiële klanten te promoten. De methoden en technieken die worden gebruikt voor online marketing zijn e-mail marketing, social media advertising, display-advertenties, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en Google AdWords.

online marketing in Friesland

Meer weten over online marketing in Friesland

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

Online marketing bureau Friesland

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen