info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

We’re in this together

CliQi is opgericht door ervaren ondernemers in de wereld van detailhandel en e-commerce. De eigenaren van CliQi beschikken ook over tientallen webshops, zoals thebagstore.nl en BODEGA43 wijnklimaatkasten. Door het combineren van ervaring, transparantie en sterke samenwerkingspartners zorgt CliQi voor een tevreden klantenkring. Klanten komen in contact met onze enthousiaste sales managers of kennen CliQi via een ambassadeur van onze online marketing bureau.

Home » We’re in this together

HET VERHAAL VAN CLIQI

 

Terwijl multinational bedrijven grote marketingbudgetten hebben om toegang te krijgen tot toptalenten, het bouwen van hoogwaardige softwaresystemen en de beste online marketing tools die resultaten opleveren, blijven vele kleine en middelgrote bedrijven consequent achter:

  • De marketingbudgetten zijn krap
  • Er is een gebrek aan kennis van online marketing en tijd om online marketing intern te beheren
  • Marketingbureaus en online marketing specialisten zijn onbetaalbaar vandaag de dag
  • Het inhuren van freelancers kwam niet tot het gewenste resultaat

Over ons

CLIQI IS HERE TO CHANGE THAT

Samenwerking drijft alles wat we doen. Beschouw ons team als jouw team. Onze reputatie is gebaseerd op succesvolle lange-termijn partnerschappen en echte, meetbare resultaten. Samen ontwerpen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt. Wat online marketing bureau CliQi nog meer onderscheidt, is een niet aflatende focus op doelen halen, realistische prognoses, innovatieve strategieën en last but not least: klant successen.

Over Online marketing bureau CliQi

CliQi is een startende full-service digital marketing agency in Nederland. Ons doel is om uitzonderlijke online marketingdiensten te bieden aan een breed scala van klanten en industrieën. We ondersteunen dit doel door ons te blijven inzetten voor vier kernwaarden.

Over CliQi

Knowledge sharing/ kennisdeling

 

Het delen van alle huidige en nieuwe inzichten, trends en strategieën is enorm belangrijk voor CliQi en voor jouw bedrijf en medewerkers. Wij willen al onze online marketing inzichten graag met jou delen, zodat je niet alleen afhankelijk bent van onze online marketing diensten. Maandelijks worden er cursussen aangeboden door de online marketing specialisten van CliQi voor concurrerende tarieven om ook mensen die weinig kennis over online marketing hebben, de belangrijkste kneepjes van het vak te leren. Daarnaast delen wij intern alle kennis waardoor medewerkers snel groeien, leren samenwerken met verschillende stakeholders en een hogere productiviteit realiseren. Het hebben van een ‘kennisleger’ van experts zal jouw bedrijf alleen in de nabije toekomst ten goede komen en geeft je een voorsprong op concurrenten die op dit gebied achterblijven.

Professionaliteit en proactiviteit

Het is onze rol om een hoge industriestandaard te bieden aan onze klanten, gebaseerd op betrouwbare data en de beste in-house online marketing tools. Wij streven ernaar om groeimogelijkheden voor jouw onderneming te ontdekken en bespreekbaar met jou te maken. Tijdens het intakegesprek kijken we goed naar alle wensen van jouw als ondernemer en analyseren we alle groeikansen voor jou.

Transparant en accuraat

Wij zijn open en eerlijk over welke wegen wij voor jou behandelen en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Geen verrassingen achteraf en heldere afspraken tussen klant en bureau. CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Wanneer jouw website of webshop down is gaan we binnen no-time deze weer live zetten.

Teamwork makes the dreamwork!

Onze enthousiaste marketeers zijn een toevoeging aan jouw onderneming. We maken samen met jouw een online marketing strategie welke specifiek is gemaakt op jouw bedrijf, markt en klanten. Na de nodige informatie te hebben gedeeld gaan wij op jouw stoel zitten om de kansen zo breed mogelijk te benutten. Zo komen wij gezamenlijk tot een goed onderbouwd online marketing plan. Waarna wij gezamenlijk besluiten welke facetten door online marketing bureau CliQi gedaan worden en welke taken de ondernemer zelf kan uitvoeren. Zodat wij gezamenlijk tot een plan komen waarin beide partijen hun expertise en kennis zo goed mogelijk gebruiken om tot een ultiem resultaat te komen.

Waar we goed in zijn

 

Het CliQi Team is gefixeerd op de kracht van online marketing en de resultaten die het genereert voor individuen en bedrijven. We zetten ons in om het beste webdesign, de beste webontwikkeling, de beste SEO-strategieën en de beste PPC-campagnes te bieden. Ons team kan e-mailmarketing, social media en mobiele engagement ondersteunen. CliQi is een kennisbank en online marketing bureau gevestigd in de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden.

CliQi is naast online marketing ook de specialist voor jouw gehele marketingmix. Heel veel klanten hebben jouw bedrijf niet dagelijks nodig, maar zodra klanten jouw bedrijf nodig hebben.. moeten zo wel bij jou zijn, toch? Het CliQi team gelooft erin dat je anno 2020 een complete marketingmix moet aanbieden die voor herkenning en conversie zorgt.

Over CliQi bureau

CliQi is dé online Groeipartner
voor jouw onderneming

CliQi is daarbij meer dan alleen een dienstverlener of een product. We zijn een team van deskundige ontwikkelaars, geïnspireerde creatievelingen, gepassioneerde digitale strategen en getalenteerde marketeers die dagelijks aan jouw website of campagnes werken. Onze missie is om samen te groeien en te ontwikkelen in de wereld van online marketing.