info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Webdesign Enschede

Ben je op zoek naar een nieuw webdesign die goed vindbaar is in Enschede en de regio van Enschede? CliQi is een eindbaas in het bouwen van converterende en vindbare websites en webshops in geheel Nederland. CliQi bouwt vele professionele websites met unieke web designs die nergens in Nederland vindbaar zijn. Dus geen standaard WordPress templates die je overal in Nederland online vindt, maar een écht uniek design die past bij de filosofie van jouw bedrijf.

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » Webdesign » Webdesign Enschede
Webdesign Enschede

Zo ontwerpt CliQi jouw succesvolle website voor de omgeving Enschede.

Webdesign bureau Enschede

Webdesign bureau CliQi is gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites en webshops. Bij het lanceren van een nieuwe webshop zorgen wij voor super snelle laadtijden en geoptimaliseerde webpagina’s om bovenaan in Enschede en omgeving vindbaar te zijn. Naast het bouwen van een uniek webdesign zorgen wij er dus ook voor om direct goed vindbaar te zijn in de regio, waardoor je ook direct klanten genereert. Klassieke webdesignbureaus vergeten vaak de zoekmachine optimalisaties bij het lanceren van een nieuwe webdesign. CliQi is hier juist een meester in! 

Expert webdesign in Enschede

Samenwerken met CliQi – Vakkennis & Samenwerken

CliQi werkt volgens een specifieke methodiek om tot een eindproduct te komen (webdesign). De volgende fases zijn leidend in het designproces van een website en/of webshop:

  1. Webdesign concept

Tijdens de conceptfase leggen we de basis voor het design. In de conceptfase wordt het doel van het design bepaald. Het idee wordt gevormd voor jouw website, webshop of webapplicatie.

  1. Wireframes van een website bouwen

Website wireframes worden meestal vergeleken met klassieke blauwdrukken voor elk bouwproject, een duidelijk beeld hoe de website wordt ontworpen. Door een wireframe te maken krijg je een duidelijker beeld van hoe de website wordt ontworpen en welke elementen een impact hebben op de website. Tot slot staan alle functionaliteiten van de website in de wireframe. 


Webdesign is vakwerk

De webdesigners van CliQi weten waar een website voor bedoeld is en gaan samen met jou aan de slag.

  1. Grafisch ontwerp van de website

Het grafisch ontwerp van je website dient een fundamenteel onderdeel zijn van elk webdesign. Het is niet alleen het creatieve ontwerp van je website, maar is cruciaal voor de merkstrategie van een product, bedrijf of merk. Grafisch ontwerp omvat alles, van achtergrondafbeeldingen, banners, buttons tot kleurenschema’s, tekststijlen en afbeeldingen. Een ideaal grafisch ontwerp kan je website een enorme boost geven door de visuele aantrekkingskracht, professionaliteit, merkwaarde en bruikbaarheid te vergroten. Een effectief grafisch ontwerp geeft je website of webshop ook een professionele uitstraling.

Ten slotte verhoogt een goed grafisch ontwerp de bruikbaarheid van je website. Bezoekers hebben vaak weinig geduld voor complexe of verwarrende sites en gaan vrij snel verder. Je kunt bezoekers aanmoedigen om op je website te blijven door de navigatie eenvoudig te houden, ervoor te zorgen dat je afbeeldingen geschikt zijn voor de inhoud en oogstrelende kleuren en tekststijlen te kiezen die bij het merk, product of dienst passen. 

Webdesign in Enschede, wie ontwikkelt jouw webshop of website? 

Het ontwerp besteed je uit aan onze webdesigner en de ontwikkeling aan onze developer. Het voordeel hiervan is dat je maar één bedrijf als contactpersoon hebt voor het gehele traject. Zelfs na livegang van je website hebben wij alle online marketeers in huis om jouw webshop zo goed als mogelijk te laten positioneren in de zoekmachine van Google. 

Webdesign Enschede

Meer weten over Webdesign Enschede

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

Webdesign Enschede

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen