info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Linkbuilding pakketten

Backlinks zijn al een lange tijd één van de belangrijkste ranking factoren in het algoritme van Google om webpagina’s sneller te laten positioneren dan on-page content creatie. Dit betekent dat je maandelijks backlinks dient te bouwen om hoog in de zoekresultaten van Google te positioneren.

Dus om je op de juiste manier te helpen met linkbuilding (bouwen van links) kun je bij CliQi linkbuilding pakketten direct online bestellen. CliQi beschikt over één van de grootste backlink databases in Europa met exclusieve samenwerking met vele mediapartijen en zelfstandige publishers. Vanaf €199,- euro kun je al backlinks inkopen bij linkbuilding bureau CliQi. Lees snel verder!  

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » Linkbuilding pakketten
Linkbuilding pakketten 2022
 • Wil je simpelweg en snel backlinks kopen om hoger in Google te positioneren?
 • Wil je baas blijven over je eigen linkbuilding campagnes en linkbuilding pakket elders inkopen?
 • Ben je niet overtuigd van de huidige backlinks die je ontvangt en snel een linkbuilding pakket wil inkopen voor hogere posities in Google?
 • Ben je op zoek naar kwalitatieve backlinks met hoge Domain Rating, Trust Flow en veel organisch verkeer in jouw niche?
 • Wil je volledig inzicht in welke backlinks ervoor jouw gebouwd worden (inclusief domeinnamen en bijbehoren statistieken)?
 • Wil je een volledige rapportage, monitoring en oplevering meemaken in een eigen backoffice?

Succesvolle, meetbare resultaten voor ambitieuze bedrijven
Linkbuilding is een tijdrovend proces dat een hoog niveau van expertise vereist om succesvol te zijn. Onze SEO-specialisten hebben 5+ jaar ervaring in linkbuilding voor verschillende branches en budgetten in Duitsland, Frankrijk en Nederland. We bieden een breed scala linkbuilding pakketten aan om jou te helpen bij jouw SEO-strategie en om het organisch verkeer te verbeteren. Onze betaalbare servicepakketten voor linkbuilding zorgen voor een hoge organische positie in Google en zorgen ervoor dat je je kunt concentreren op andere essentiële onderdelen van jouw bedrijf.

Backlinks pakketten

Hoe werkt het inkopen van linkbuilding pakketten?

Je kunt simpel en snel in onze WooCommerce omgeving een linkbuilding pakket bij ons bestellen. Er zijn verschillende linkbuilding pakketten in ons assortiment aanwezig, zodat we alle branches naar wens kunnen helpen. Ieder bedrijf wil namelijk relevante backlinks voor haar eigen markt. Na het bestellen van jouw linkbuilding pakket krijg je automatisch een bestelbevestiging en bijbehorende factuur in jouw postvak. De eerstvolgende werkdag starten we direct met jouw linkbuilding project en krijg je automatisch toegang tot een eigen portal/backoffice waar je alle backlinks kunt monitoren.

De verschillende linkbuilding pakketten van CliQi

Voorbeeld van ‘WONEN’ gerelateerde backlinks:

*Je kunt je eigen backlinks monitoren en zelf 24/7 bekijken in je eigen CliQi linkbuilding backoffice/portal. We bieden maandelijkse rapporten, zodat je kunt meten of de KPI’s die we in het begin hebben gesteld, worden gehaald en hoe je linkbuilding-campagnes presteren.

Voorbeeld van ‘FINANCIEEL’ gerelateerde backlinks:

Linkbuilding pakket – Nieuws

Voorbeeld van ‘NIEUWS’ gerelateerde backlinks:

Voorbeeld van ‘MODE’ gerelateerde backlinks:

SEO linkbuilding pakket

Waarom EEN BACKLINK PAKKET KOPEN bij CliQi?

Er zijn twee belangrijke redenen waarom bedrijven backlinks inkopen bij ons: om snellere resultaten te krijgen en om tijd te besparen.

Linkbuilding pakketten bespaart tijd

Welke linkbuilding strategie je ook kiest, het kost ontzettend veel tijd van je marketing medewerkers om zich volledig te focussen op linkbuilding. En het is nog moeilijker wanneer SEO, content marketing en outreach-services niet de kern van jouw bedrijf zijn.

Laten we een voorbeeld nemen van het verkrijgen van backlinks via outreach:

 • Content creëren van hoge kwaliteit die is geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • Domein statistieken beoordelen met dure SEO-tools (gebruikmaken van basis SEO-tools kost al gauw €3000,- per jaar voor 1 medewerker)
 • Outreach naar mogelijkheden voor linkbuilding
 • Een relatie opbouwen met elke prospect
 • Aanvraag via een e-mail versturen voor linkbuilding naar de desbetreffende domeineigenaar
 • Wacht op een reactie en pas de content aan voor verschillende websites (website-eigenaren zijn over algemeen nogal strikt over de type content)
 • Verschillende outreach benaderingen testen
 • Creëer hoogwaardige content voor de goedgekeurde websites
 • Huur een freelance schrijver in als je geen eigen schrijvers hebt
 • Bewaak en herhaal het gehele proces.

Bovenstaande is het volledige proces om backlinks te bemachtigen voor een website. En aangezien je andere prioriteiten hebt, kan het focussen op het plaatsen van backlinks je desoriënteren van jouw prioriteiten, waardoor je jouw personeel moet opleiden of freelancers moet inhuren om je te helpen een groter publiek te bereiken, de naamsbekendheid te vergroten en het organische verkeer te verhogen.

Met dat alles is het beter om het hele aankoopproces voor backlinks uit te besteden aan een linkbuilding serviceprovider die zich toelegt op linkbuilding campagnes voor het bouwen van backlinks voor een hogere ranking in zoekmachines. Met het in kopen of inhuren van CliQi besteedt je bovenstaande proces volledig uit en groei je vele malen sneller in Google!

Backlinks Nederland kopen

Snellere en betere resultaten in Google search

Wanneer je backlinks koopt, besteedt je deze rol uit aan een aanbieder die bekwaam is in het aanbieden van linkbuildingdiensten. De meeste van deze outreach-bedrijven hebben relaties opgebouwd met gerenommeerde bloggers in bijna elke niche. Ze hebben ook verschillende strategieën voor linkbuilding getest en weten welke linkbuilding strategieën het beste werkt voor elke type branche.

Ondertussen kun je met jouw bedrijf je volledig concentreren op andere gebieden van SEO, zoals content creatie en technische SEO optimalisaties. Door de inspanningen van beide partijen te combineren, boek je vele malen sneller resultaat!

Links kopen vanwege de hevige concurrentie in de markt

Als jouw concurrenten backlinks van hoge kwaliteit inkopen om hoog te scoren in Google en andere zoekmachines, ben je mogelijk gedwongen om die SEO-service in te huren om een ​​gelijkwaardig speelveld te creëren in de zoekresultaten van Google .

Als je het probeert te vermijden, zullen jouw concurrenten mijlenver voorlopen, beter scoren en hun klantenbestand vergroten. In de tussentijd als de maanden verstrijken zijn de concurrenten niet meer in te halen en versterken zij hun marktaandeel in de topposities van Google.

Dus behalve dat je veel tijd bespaart en betere online zoekresultaten behaalt, is het belangrijk om de linkbuildingtrends bij te houden in de markt en van de concurrenten en jouw doelgroep te bereiken als jouw branche eist dat je backlinks inkoopt.

SEO backlinks inkopen
Backlinks inkopen in Nederland

Is EEN LINKBUILDING PAKKET kopen veilig?

Aangezien het kopen van backlinks iets is dat je wilt gaan uitbesteden om jouw domeinautoriteit te laten groeien, hoe veilig is het dan? En is er iets wat je kunt doen?

Welnu, het kopen van backlinks is een veilig proces wanneer jouw linkbuildingprovider een white hat SEO-aanpak volgt en de best practices uit de branche handhaaft. Als jouw linkbuilding provider of SEO bureau vaardig en ervaren is in linkbuilding, zorgen zij voor maximale veiligheid en privacy van het domein. Dus niets om je zorgen over te maken.

Vermijd bij het kopen van backlinks de lage kwaliteit (lage citation flow), goedkope, irrelevante en niet-niche-specifieke backlinks. Deze links door PBN’s (Private Blog Networks) hebben een negatieve invloed op jouw backprofiel en zijn gemakkelijk te detecteren door Google, wat jouw website mogelijk in gevaar kan brengen. Vertrouw alleen op bureaus of linkbuilding providers die een bewezen staat van dienst hebben, integriteit tonen en zich inzetten om jou te helpen een concurrentievoordeel te behalen zonder jouw website in gevaar te brengen.

Waar dien je op te letten bij een linkbuilding provider voor het verkopen van backlinks?

Er zijn veel websites of aanbieders om backlinks van te kopen en ze beweren allemaal jouw SEO prestaties te bevorderen en ervoor te zorgen dat je beter scoort in de zoekresultaten van Google. Maar er zijn een paar aspecten waar je op moet letten voordat je een bureau inschakelt voor een linkbuilding-service. En deze zijn als volgt:

Het aanbieden van adequate informatie over verschillende soorten backlinks
Website-eigenaren hebben misschien gehoord over de noodzaak van een linkbuilding-campagne, maar zijn niet bekend met de verschillende soorten backlinks. Een goede linkbuilding provider of SEO bureau biedt nuttige en uitgebreide informatie om jouw te helpen een weloverwogen beslissing te nemen in het kopen van backlinks. De aanbieder dient wekelijks of maandelijks de klant op de hoogte te stellen wat voor type backlinks er worden gebouwd voor de klant. Vaak merken wij dat dit soort informatie achterblijft, waardoor er slechte kwaliteit backlinks worden gebouwd en er geen ontwikkeling ontstaat in de organische posities van de klant.

Als er nog iets onduidelijk is, dient de linkbuilding provider of SEO bureau een ondersteuningsteam te hebben om eventuele twijfels van potentiële klanten weg te nemen. Als alles wat je in een aanbieder van linkbuilding vindt, gaat over de gestegen omzet en over het positioneren als nummer één in de zoekresultaten van Google, wees dan voorzichtig. Mogelijk wordt je gedupeerd en gebruikt de desbetreffende aanbieder mogelijk geen best practices uit de branche.

Kwaliteit backlinks inkopen

Kwaliteit backlinks inkopen

Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks door een linkbuilding provider of SEO bureau wordt vaak als één van de redenen benoemt, waarom klanten overstappen naar onze linkbuilding services van CliQi.

Een manier om dit gehele proces te beoordelen, is door de kwaliteit van de backlinks te controleren. Door gebruik te maken van de linkbuilding tools Ahrefs of Semrush kun je dagelijks de backlinks controleren en beoordelen of dezen je naar behoren helpen. Als er langere tijd geen groei is in de organische zoekresultaten, maar de facturen maandelijks binnenkomen, dan gaat er iets mis.

Controleer ook of backlinks van SEO-vriendelijke websites komen of via linkschemes worden geplaatst. Je kunt hun beleid en voorwaarden raadplegen. Een hoogstaande SEO service of linkbuildingservice zal jou inlichten over kwaliteitslinks in tegenstelling tot spamlinks en zal een garantie hebben achter haar linkbuilding of SEO diensten.

Betaalbaarheid van een SEO bureau of linkbuilding provider

Één van de veel gestelde vragen die nieuwe klanten aan ons stellen, is hoe het kan waarom backlinks bij CliQi minder geld kosten?

De kosten zijn lager doordat we jaarlijks exclusiviteitscontracten afspreken met meer dan 1.000 domeinen in Nederland en België. Daarnaast is CliQi eigenaar van vele websites, waardoor we de prijzen laag kunnen houden voor onze adverteerders. Sommige linkbuilding services of SEO bureaus zijn duur en dit hangt af van het type backlink die je wilt bemachtigen en van welke website deze afkomstig is.

Als je betaalde backlinks op websites met een hoge autoriteit wilt plaatsen, zal dit ook duurder zijn, maar jouw organische verkeer vergroten en de positie van zoekmachines verhogen. Daarnaast zijn hoge Domain Rating backlinks handig om de domeinautoriteit van jouw website te verhogen!

Neem de tijd om de verschillende prijzen van CliQi te bekijken en probeer backlinks in te kopen die je kunt veroorloven in jouw jaarlijks marketingbudget. Backlinks zijn immers niet de enige bepalende ranking factoren om hoog te scoren in zoekmachines.

SEO backlinks kosten

Veelgestelde vragen over linkbuilding pakketten

Hoe werken de linkbuilding pakketten van CliQi online marketing bureau?

1. Koop een backlink pakket of selecteer de gewenste domeinen die bij de niche van jouw website passen. Je kunt backlinks inkopen zonder een account aan te maken en je hoeft je verder niet te registreren, waardoor je geen e-mail marketing e-mails van ons ontvangt.
2. CliQi plaatst de backlinks op desbetreffende domeinen en rapporteert de backlinks in jouw linkbuilding portal account.
3. Monitor alle gerapporteerde backlinks en ontvang wekelijks updates over de groei van organische posities in Google.
4. Terugkerende klanten ontvangen 10% tot 20% korting op de volgende linkbuilding batch.

Zorgt linkbuilding bureau CliQi voor het indexeren van de backlinks?

Nadat je backlinks hebt ingekocht, zal de meerderheid van de backlinks op natuurlijke wijze en snel indexeren in het backlinkprofiel van jouw domein.

Welk type anchor tekst moet ik gebruiken?

Als je hulp nodig hebt bij je bestelling, kun je een bericht sturen naar onze SEO specialisten. Als je extra hulp nodig hebt met de gehele linkbuilding strategie van jouw webshop, dan ben je misschien geïnteresseerd in ons Managed Link Building-programma.

Wat zijn de kosten van linkbuilding pakketten?

De pakketkosten zijn de standaard vaste kosten er zijn verder geen andere kosten.

Wat zijn de beste tools voor linkbuilding?

De beste tools voor linkbuilding zijn Ahrefs, Majestic, Semrush en Google search console. Dit zijn de basis tools om een gedegen linkbuilding campagne te starten. Onze linkbuilding specialisten kunnen mee adviseren in welke tools jij zou moeten gebruiken als ondernemer. Elk bedrijf heeft namelijk een uniek backlinkprofiel waarop bepaalde SEO tools uitstekend bij passen.

Meer weten over Linkbuilding pakketten

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

Linkbuilding pakketten

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen