info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Webdesign Friesland

CliQi is een webdesign bureau in de hoofdstad van Friesland met gekwalificeerde front-end en back-end developers. Elke dag lanceert CliQi frisse en creatieve nieuwe websites voor mkb-bedrijven, scale-up companies en overheidsinstanties die behoefte hebben aan een responsive webdesign met een exclusieve gebruikersinterface (UI

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » Webdesign » Webdesign Friesland

CliQi is hét webdesign bureau in Friesland

CliQi is een webdesign bureau in de hoofdstad van Friesland met gekwalificeerde front-end en back-end developers. Elke dag lanceert CliQi frisse en creatieve nieuwe websites voor mkb-bedrijven, scale-up companies en overheidsinstanties die behoefte hebben aan een responsive webdesign met een exclusieve gebruikersinterface (UI). Ons ontwerpteam ontwikkelt innovatieve en conversie driven websites om jouw merkbekendheid te verbeteren, conversieratio’s te verhogen en jouw online inkomsten te maximaliseren.

In de digitale wereld van vandaag de dag is jouw website de eerste interactie met consumenten, daarom is bijna 95% van de eerste indruk gebaseerd op webdesign. Webdesign-bedrijven hebben dus een enorme impact op jouw online bedrijfsresultaten! 


Tijd voor een kopje koffie?

Ons kantoor is gevestigd in het hartje van Leeuwarden op het Zaailand naast het Fries Museum.

  1. Webdesign concept

Tijdens de conceptfase leggen we de basis voor het design. In de conceptfase wordt het doel van het design bepaald. Het idee wordt gevormd voor jouw website, webshop of webapplicatie.

  1. Wireframes van een website bouwen

Website wireframes worden meestal vergeleken met klassieke blauwdrukken voor elk bouwproject, een duidelijk beeld hoe de website wordt ontworpen. Door een wireframe te maken krijg je een duidelijker beeld hoe de website wordt ontworpen en welke elementen een impact hebben op de website. Tot slot staan alle functionaliteiten van de website in de wireframe. 

3. Grafisch ontwerp van de website

Het grafisch ontwerp van je website dient een fundamenteel onderdeel te zijn van elk webdesign. Het is niet alleen het creatieve ontwerp van je website, maar het is cruciaal voor de merkstrategie van een product, bedrijf of merk. Grafisch ontwerp omvat alles, van achtergrondafbeeldingen, banners, buttons tot kleurenschema’s, tekststijlen en afbeeldingen. Een ideaal grafisch ontwerp kan je website een enorme boost geven door de visuele aantrekkingskracht, professionaliteit, merkwaarde en bruikbaarheid te vergroten. Een effectief grafisch ontwerp geeft je website of webshop ook een professionele uitstraling.

Ten slotte verhoogt een goed grafisch ontwerp de bruikbaarheid van je website. Bezoekers hebben vaak weinig geduld voor complexe of verwarrende sites en gaan vrij snel verder. Je kunt bezoekers aanmoedigen om op je website te blijven door de navigatie eenvoudig te houden, ervoor te zorgen dat je afbeeldingen geschikt zijn voor de inhoud en oogstrelende kleuren en tekststijlen te kiezen die bij het merk, product of dienst passen. 

Website laten maken Friesland

4. Feedback en samenkomst

Voordat het grafische ontwerp gepresenteerd wordt is er een feedbackronde in een samenkomst bij ons of bij jou op kantoor. Het kan zijn dat je van mening bent veranderd over bepaalde specifieke elementen van de website. Tijdens deze samenkomst kunnen wij daar samen met jou naar kijken en eventueel visuele aanpassingen doorvoeren.

5. Finale check

In de finale versie worden de laatste aspecten van de website afgerond. Het definitieve webdesign wordt gepresenteerd bij de klant of bij ons op kantoor. 

6. Realisatie en onderhoud

Naast de ontwikkelingsfases en het lanceren van het nieuwe webdesign willen we graag met jou meedenken hoe wij jouw webdesign met alle nieuwe trends en ontwikkelingen kunnen laten meegroeien. Wij kunnen voor jou bij alle nieuwe actieperiodes banners, afbeeldingen of een nieuw header design samenstellen. 


NIEUW WEBDESIGN LATEN MAKEN?

Samen met onze designers een unieke en inspiratievolle webdesign creëren?

Wij bieden hoogwaardige expertise en inspireren wekelijks ondernemers met nieuwe responsive webdesigns.

WordPress webdesign Friesland

Wat houden de WordPress webdesign diensten van CliQi in?

CliQi is gespecialiseerd in het optimaliseren van WordPress websites. Je kan ervoor kiezen om één element van het webdesign te laten optimaliseren in plaats van de gehele website. Enkele aspecten die wij voor jou kunnen optimaliseren op het gebied van WordPress webdesign:

  • Website pagina’s redesignen

Of je nu een e-commerce webshop, fysieke winkel of een entertainment website beheert, onze designers kunnen de webpagina’s ontwerpen die jouw bedrijf nodig heeft om de doelgroep te bereiken, te informeren en te converteren naar de klant. Onze webpagina’s zijn gebaseerd op een unieke gebruikerservaring (UX), conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie (SEO) en snelle laadtijden. Alles om de klant zo goed als mogelijk te helpen om een aankoop te verrichten!

Website laten maken Friesland
  • Responsive webdesign

Aangezien meer dan 50% van het webverkeer afkomstig is van mobiele apparaten, is het een absolute must om een responsive webdesign te ontwikkelen. Daarnaast heeft Google mobile-first indexing aangekondigd, wat betekent dat Google websites crawlt en bekijkt vanuit het perspectief van een mobiele gebruiker, niet van een desktop gebruiker. Is je website dus nog niet responsive? Dan ben je echt toe aan een nieuw responsive webdesign.

  • Database integratie

Veel websites hebben een database, bijvoorbeeld voor het verwerken van transacties of verwerken van orders per dag. CliQi biedt volledige ondersteuning om nieuwe  database producten te integreren of problemen met jouw huidige productcatalogus op te lossen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw producten zo goed als mogelijk vindbaar zijn in Google door middel van SEO vriendelijke URL’s en SEO teksten

  • Webdesign content optimalisatie

Optimaliseer jouw content op basis van het webdesign voor hoge rankings/posities in de zoekresultaten van Google. Onze in-house copywriters optimaliseren je content, url’s en keywords op basis van professioneel zoekwoordenonderzoek van 3rd party data-tools. Een professioneel webdesign is leuk, maar goed vindbaar zijn is belangrijker. Wij zorgen voor beide facetten in het designproces!


CONVERSIEGERICHT WEBDESIGN

Verhoog je conversie ratio’s en laat jouw website optimaliseren door ons designteam.

Maximaliseer jouw online concurrentievoordeel met het professioneel webdesignbureau van CliQi.

Samenwerken met Webdesign bureau CliQi? 

Met onze design services kun je ervoor zorgen dat jouw bedrijf een positieve eerste indruk bij de consument achterlaat. Onderscheid jezelf van de concurrentie en benadruk dat jouw producten en services de beste zijn met een verbluffend design van CliQi!

Webdesign in Leeuwarden

Meer weten over Webdesign in Leeuwarden

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

Webdesign bureau in Friesland

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen