info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Webdesign Leeuwarden

Webdesignbureau CliQi in Leeuwarden is een creatief en conversie gedreven webdesignbureau op het Zaailand in Leeuwarden. Onze developers en designers werken graag met jou samen door middel van een innovatief ontwerp op basis van van jouw wensen en behoeftes.

Vraag onze gratis QuickScan aan

Home » Webdesign » Webdesign Leeuwarden

Webdesign bureau CliQi in Leeuwarden is een creatief en conversie gedreven webdesignbureau op het Zaailand in Leeuwarden. Onze developers en designers werken graag met jou samen door middel van een innovatief ontwerp op basis van van jouw wensen en behoeftes. CliQi bouwt en ontwerpt jaarlijks vele websites met het oog op: performance, gebruikerservaring (UX), zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversie driven designs. Onze webdesigns zijn geoptimaliseerd om bezoekers snel te laten converteren naar de betalende klant. 

Webdesign bureau in leeuwarden

Welk webdesign heb jij nodig?

Of je nu een website nodig hebt voor een e-commerce bedrijf, lokale leadgeneratie, een aangepaste applicatie of informatie- en amusement doeleinden, wij kunnen je helpen aan alle projecten. Het ontwerp en de ontwikkeling van je website bepalen de performance, vindbaarheid en gebruikservaring. 

Webdesign Leeuwarden

WordPress webdesign in Leeuwarden

Onze designers en developers zijn gespecialiseerd in het content management systeem WordPress. Onze front-end designers ontwerpen voor jou wireframes, ontwerpen mockups van de website en coderen HTML code, CSS en Javascript naar aanleiding van jouw wensen op de website. WordPress is een open source waardoor het voor jou ook simpel en handig is om rich content op je eigen website te publiceren, zoals een blogartikel of video. 

Waarom richt CliQi zich voornamelijk op het ontwikkelen van WordPress designs en websites?

Één van de meest ondergewaardeerde aspecten van WordPress is de vindbaarheid en de mogelijkheid om SEO optimalisaties uit te voeren van een WordPress website (SEO). Daarnaast is er een groot aantal SEO plugins die jou helpen om direct verschillende 3rd party tools te koppelen aan jouw eigen website.

  • Voorbeelden hiervan zijn Yoast SEO, Mailchimp, WooCommerce, Wordfence etc.

Webdesign bedrijf CliQi in Leeuwarden – Onze unieke webdesign aanpak 

Fase 1 Webdesign analyse

Zodra CliQi alle informatie over jouw bedrijf en het gehele project heeft verzameld, maken wijj een analyse van jouw huidige online aanwezigheid op het web. Daarna bieden wij jou een strategie, tijdlijn en prognose van het webdesign

Fase 2 Jouw persoonlijk aanspreekpunt selecteren

Wanneer je een CliQi klant wordt, krijg je een accountmanager en aanspreekpunt toegewezen gedurende het webdesign project. De accountmanager zal intensief met jou samenwerken tot er een eindproduct staat. Zodra het aanspreekpunt is vastgesteld gaan wij verder met ontwerpen van jouw webdesign. 


Samen een nieuw conversie gedreven webdesign bouwen?

Samenwerken en persoonlijk contact zijn één van onze kernwaarden

Fase 3 Designfase

Met de strategie voorhanden en met een persoonlijk aanspreekpunt beginnen wij met het ontwerpproces van het webdesign. Tijdens elke stap deelt CliQi wireframes en mock-ups om te garanderen dat jouw visie ook onze visie is. Zodra je helemaal tevreden bent met het voorgestelde ontwerp, gaan we samen met jou verder naar de ontwikkelingsfase.

Fase 4 Ontwikkelingsfase

In de ontwikkelingsfase van CliQi brengen wij jouw visie van het webdesign tot leven. Onze developers werken binnen de afgesproken tijdlijn om een webdesign en/of gehele website op te leveren. We beloven dat het webdesign: aantrekkelijk, responsive en conversiegericht is, en hoge performances oplevert. Wanneer het definitieve design naar 100% tevredenheid is afgerond gaan we verder naar de implementatiefase van CliQi. 

Fase 5 Lancering en Q&A sessie met CliQi

Nu we het definitieve design hebben geïmplementeerd en alle functionaliteiten hebben getest lanceren we jouw website naar jou domeinnaam. Nadat alles volledig is overgezet gaan we samen een Q&A sessie organiseren om alle functionaliteiten van de website of webshop uit te leggen. Eventueel kunnen wij na de lancering e-mail-, PPC- of linkbuilding campagnes lanceren om hoge verkeersvolumes te garanderen!

Website laten maken leeuwarden

Fase 6 Onderhoud van je website

Je website heeft maandelijks onderhoud nodig zodat alle functionaliteiten naar behoren blijven werken. Naast het onderhoud van de website biedt CliQi hoogwaardige AdWords campagnes om meer relevant verkeer naar je website te genereren. 

Een webdesign laten ontwerpen met het oog op performance, zoekmachine optimalisatie en conversie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Webdesign Leeuwarden

Meer weten over Webdesign Leeuwarden

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vraagstukken.

 

Waarom CliQi

• Samen bouwen we de digitale strategie die jouw merk onderscheidt
• CliQi is dé online groeipartner voor jouw onderneming
• We zijn er ook voor de kleine MKB bedrijven in Nederland!
• CliQi is 7 dagen per week bereikbaar om alle vragen op te lossen