info@cliqi.nl | 058 – 203 71 03

Kinderfietsen.com

Klantcase – Kinderfietsen.com

CliQi online marketingbureau werkt reeds een halfjaar samen met Kinderfietsen.com op het gebied van SEO optimalisaties, linkbuilding en webdesign. Kinderfietsen.com is één van de marktleiders in Nederland in de online verkoop van kinderfietsen, oma fietsen en loopfietsen in Nederland. Dankzij online marketingbureau CliQi positioneert Kinderfietsen.com zich op topposities in Google op de zoekwoorden: kinderfiets(en), goedkope kinderfietsen, kinderfiets kopen etc. Door middel van een nieuwe en frisse webdesign, technische SEO optimalisaties in de webshop en intensieve linkbuilding campagnes positioneert Kinderfietsen.com hoog in de zoekmachine van Google.

Home » Projecten » Klantcase – Kinderfietsen.com

Uitdaging

 • Conversiegericht en nieuw/fris webdesign
 • Snelle laadtijden en verbetering in de crawltoegankelijkheid van de webshop
 • Uitgeschreven linkbuilding strategie voor de zoekwoorden: kinderfiets(en) en kinderfiets kopen
 • Positioneren op topposities in Google Search in de markt van kinderfietsen
 • SEO on-page content optimalisaties van alle pagina’s

Plan van aanpak

 • Opstellen van wireframes en mock-ups en een afgesproken tijdlijn voor de webdesign van Kinderfietsen.com
 • De SEO specialisten hebben een gedegen linkbuilding strategie voorgesteld aan de klant met alle kosten en opbrengsten in kaart
 • De on-page SEO specialisten hebben alle content optimalisaties in kaart gebracht voor Kinderfietsen.com

Resultaat

 • Een conversiegericht en SEO vriendelijk webdesign geïmplementeerd voor Kinderfietsen.com om hogere conversieratio’s te realiseren in de webshop.
 • Onze developers hebben de laadsnelheid flink verbeterd t.o.v. de oude laadsnelheid, de crawl toegankelijkheid is geoptimaliseerd, zodat Google de pagina’s sneller indexeert.
 • Door middel van een concurrentieanalyse en een uitgeschreven linkbuilding strategie hebben we topposities bemachtigd.

Marktleider worden in de online kinderfietsverkoop in Nederland

Kinderfietsen.com is een gerenommeerde webshop met vele bekende kinderfietsmerken in de webshop, zoals Volare, Disney Cars, Batman kinderfietsen en Paw Patrol kinderfietsen. Kleurrijke en stijlvolle meisjesfietsen of een stoere jongensfiets met flinke korting kun je in de webshop van Kinderfietsen.com tegenkomen. Een ruim assortiment met eigen voorraad in alle maten en kleuren leverbaar tegen een scherpe prijs is één van de sterkste punten van Kinderfietsen.com. De webshop levert voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog gratis verzonden, waardoor vele klanten erg tevreden zijn over de dienstverlening van het merk Kinderfietsen.com.

De missie van Kinderfietsen.com is om online marktleider te worden in kinderfietsen in geheel Nederland. Eén van de belangrijke aspecten hierin misten nog: vindbaar zijn op topposities in Google Search Engine.

Kinderfietsen.com klantcase

Resultaten na intensieve linkbuilding campagnes

De resultaten van de linkbuilding strategie zijn duidelijk merkbaar, want in een relatief korte tijdsbestek is Kinderfietsen.com op enkele zoekwoorden gestegen naar hoge topposities in Google en is het aantal verkopen van de kinderfietsen webshop gestegen. Op de zoektermen ‘kinderfiets’, ‘kinderfietsen’ en ‘goedkope kinderfietsen’ positioneert Kinderfietsen.com op de posities 1 t/m 5 met zoekvolumes van 200 tot 8400 bezoekers per maand.

Explosieve groei in organisch verkeer op de website van Kinderfietsen.com

De positieve resultaten in de zoekmachine van Google zorgen voor een betere vindbaarheid van de website en daarmee een stijging van het aantal bezoekers per maand. Het aantal verkopen van kinderfietsen is explosief gestegen, waardoor Kinderfietsen.com nu elke maand investeert in linkbuilding en het uitvoeren van technische SEO optimalisaties. De eigenaar van Kinderfietsen.com is overtuigd van de inzet van SEO optimalisaties en intensieve linkbuilding campagnes.

Belangrijke aspecten van de explosieve groei in organisch verkeer zijn de volgende onderdelen:

– Sterke backlinks met hoge domeinautoriteit en Trust Flow

– Technische SEO optimalisaties gefocust op laadsnelheid en indexatie

– WordPress webshop met geoptimaliseerde Caching modules

– Relevante en boeiende web teksten

Kinderfietsen.com fietsen

Vragen over deze case of andere vragen? Neem contact op met onze accountmanagers


SAmenwerken?

CliQi is dé online groeipartner voor alle ondernemingen in Nederland!

 Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Wil je dezelfde resultaten bereiken als Kinderfietsen.com?

Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al uw online marketing vragen.